Disclaimer voor Polyba BV

Disclaimer voor Polyba BV
Deze disclaimer was laatst aangepast op 14 november 2021.
Indien u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op info@polyba.be

Disclaimers voor polyba.be
Alle informatie op deze website – www.polyba.be – wordt te goeder trouw en uitsluitend voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. polyba.be geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website (polyba.be) vindt, is strikt op eigen risico. polyba.be is niet aansprakelijk voor verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Verveelvoudiging of hergebruik van enige inhoud van polyba.be is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming hiervoor.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud die op deze sites te vinden is. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en kunnen plaatsvinden voordat we de mogelijkheid hebben om een link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en andere voorwaarden hebben die buiten onze controle liggen. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun “Servicevoorwaarden” controleert voordat u zaken gaat doen of informatie uploadt.

Toestemming
Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.
Mochten we dit document bijwerken, wijzigen of wijzigen, dan zullen die wijzigingen hier prominent worden vermeld.

Scroll naar boven

5% Korting

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor een
5% korting op je eerste bestelling van meer dan €100!